9. marts 2015

En tidlig morgen og tre trætte drenge. Kalenderen sagde mandag, og det var vores anden dag i Firenze. Dagen blev lagt ud med en gang opvækningsmusik og en recap fra nattens begivenheder, som lå lidt tåget for to af drengene. Morgenmaden var kold og tør, men vi begik os alligevel på eventyr i den charmerende by. Første stop var Santa Croce kirken, som var belyst af den skinnende sol og klare himmel. De to næste stop stod i gastronomiens navn, hvor vi allerførst var på marked, hvor dagens opgave stod på at udspørge italienerne omkring madvaner og madkultur i området. Dette fik vi dog set med vores egne øjne, da vi skulle se kokken Adriano lave en fire-retters menu, som udstrålede Italien. Hans charmør og evner med en kniv var en vinder hos mange, og med baggrundsmusik lagt af Anne-Mette kunne man ikke fejle oplevelsen. Vi fik også selv lov til at have fingrene i maden, og opleve hvorledes italiensk mad laves. Maden skulle nydes efter en lang omgang madlavning, og det var prikken over i'et på en lang dag med mad på programmet. Dagen endte på værelserne med fyldte maver og højt humør. Klokken slog til 12, gardinerne blev lukket og der blev sagt godnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar